För arbetsgivare

Träffa dina framtida kollegor

På Hotspot träffas arbetsgivare och studenter och kan knyta viktiga kontakter. En mötesplats som inte får missas!

14/2 2018

Är datumet för nästa Hotspot. Skriv in i kalendern och håll ögonen på vår hemsida för löpande uppdateringar om dagen.

Boka monterplats

Välj själv vilken monterplats ni vill ha, genom vår bokningskarta och boka redan idag. Platserna går åt fort!

Behöver ni förstärkning på er arbetsplats?

Du har kommit rätt! Skriv in Hotspot den 14/2 i kalendern.

Hotspot är Karlstads universitets årliga jobbmässa och är en av Sveriges största. År 2017 firade vi att mässan genomförts 20 gånger.

Över 100 arbetsgivare kommer årligen till Karlstads universitet för att hitta framtidens kompetens och som krav för att få ställa ut på Hotspot ska arbetsgivaren kunna erbjuder våra studenter någon typ av arbetslivsanknytning. Det kan vara till exempel praktikplats, sommar- och extrajobb, medlemskap, examensarbete eller heltidsanställning efter examen. Mässan är mycket uppskattad av våra studenter och uppskattningsvis besöks den av 5 000 – 6 000 studenter varje år.

 

 

Hotspot anordnas på uppdrag av Karlstads universitet och ger studenter möjlighet att under studietiden arbeta med ett verkligt projekt. Varje år rekryteras studenter till en projektgrupp som under ledning av en projektledare från Karlstads universitet planerar och genomför mässan.

Bokningen till Hotspot 2018 öppnade den 1 september. Vi använder oss av en bokningsbar karta, där du som utställare själv bokar din plats. Så det gäller att vara ute i god tid. Förra året sålde vi slut innan årsskiftet. BOKA HÄR

För att ta del av vad som ingår i våra monterpriser, vänligen klicka här.