För utställare

Hitta er avlastningszon

Utställare med monternamn A & B använder avlastningszon A1.
Utställare med monternamn C, D, E & F använder avlastningszon A2.
Karta över avlastning- och parkeringsområde finns HÄR

Parkera bilen på Hotspots egna parkering

Alla bilar passerar avlastningszon A1 och där får ni då er parkeringsbiljett. Hotspot har en egen parkering under dagen. Parkera efter att ni lastat av era grejer.

Bygg monter

Dags att bygga montern!
Har ni ansökt om att ha en studentvärd finns denna på plats vid monterbygget.
Behöver ni hjälp kontaktar ni infodisken vid monterområde C.

Välkomna till Karlstads universitet och Hotspot!

Vi hoppas på att kunna förena så många arbetsgivare och studenter som möjligt och att ni har en trevlig och givande dag hos oss.
Nedan följer nyttig information angående dagen.

Tider för mässdagen 13/2

07.00-09.00 – monterbygge
08.00-15.00 – JOBmeals utställarlounge öppen
09.30 – mässan öppnar
10.00-11.00 – Right on spot (1D236)
11.00-14.00 – lunch i restaurang Solsta Inn
15.00 – mässan stänger (plocka ej ner innan)
18.00 – banketten börjar
ca 21.30 – banketten slutar


Viktig info

Efter mässans slut plockar ni själva ner era montrar. Hela monterområdet ska tömmas. Skräp slängs i papperskorgar och i containrarna som står i anslutning till avlastningszon 1, märkt med Hotspot.
Ni som har ett monternummer som börjar med A, VARNING!! Det är lågt i tak (2.40 som lägst) och det sitter sprinklers i taket som inte får stötas till. Var försiktiga vid monterbygge! För utställare med monternummer som börjar på E; Förbjudet att använda heliumballonger i sin monter pga brandsensorer i taket. Popcornmaskiner eller andra rökmaskiner samt levande ljus är ej tillåtet på hela mässområdet. Har ni någon maskin som kräver extra el, vänligen kontakta er säljare i god tid.
Kolla gärna upp vilken monterplats ni har innan ni kommer till mässan. Denna information hittar ni på hemsidan och i er bokningsbekräftelse.

Lunch

Lunchen serveras i restaurang Solsta Inn som ligger i anslutning till mässområdet. Det erbjuds fyra olika rätter (varav en vegetarisk) inkl. sallad, hembakat bröd, måltidsdryck samt kaffe eller te. Lunchen serveras mellan 11.00-14.00, men då många lunchgäster äter mellan 12.00-13.00 rekommenderar vi att ni besöker restaurangen mellan 11.00-12.00 och 13-14. Specialkost behöver inte anmälas för lunchen. Ni väljer måltid på plats och tar för er av maten själva.

Utställarlounge & garderob

Vid monterområde E finns en utställarlounge som är öppen från 8.00 fram tills mässan stänger. Här står JOBmeal och bjuder på frukostmacka, kaffe, te, kall dryck och frukt. I anslutning finns gratis garderob för alla utställare.

Vinn priser för er monter

Under mässan hoppas vi få se 1) många kreativa montrar, 2) kanske goda eller roliga give aways samt 3) självklart stora leenden och ett välkomnande bemötande mot våra studenter. De utställare med flest röster i de olika kategorierna kommer självklart uppmärksammas på banketten och få diplom.

Right on spot

Ni som har anmält er till vårt koncept Right on spot, våra matchade mini-intervjuer för studenter och arbetsgivare, samlas i lokalen 1D236 senast kl 09.45. Ni kan också gå till Hotspots informationsdisk i mässhall C. Därifrån går vi gemensamt till lokalen 09.40. Ni kommer att få träffa 1 till 3 studenter var. Varje samtal pågår i 15 minuter och ni kan bjuda in dem till vidare samtal på er arbetsplats om intresse finns. Efter intervjuerna kommer ni som arbetsgivare även få CV:n från de studenter som deltagit i Right on spot men som träffat andra arbetsgivare, men som vi tycker matchar även er.

Studentvärd

Ni utställare som angett att ni önskar en studentvärd kommer under dagen att få hjälp med att bland annat bygga er monter och visa er runt på universitetet samtidigt som ni får möjligheten att nätverka med denne under hela dagen. Er värd kommer att kontakta er under v. 6. Får ni inte kontakt innan mässan väntar er värd på er vid er monter från ca kl 09.00 på mässdagen 13/2. Nytt för i år är att ni som arbetsgivare kan nominera er värd till ”Årets värd” och tillsammans med er värd bli uppmärksammad på scen under banketten.

Avlastning & parkering

När ni anländer på kvällen 12/2 eller morgonen 13/2 kommer parkeringsvärdar vara utplacerade och dirigera er rätt. Sväng in på parkeringsområdet genom att ta första höger direkt efter ni passerat igenom rondellen vid huvudentrén. Monternummer som börjar med A och B lastar av vid avlastningszon A1. Monternummer som börjar med C, D, E och F lastar av vid avlastningszon A2. Se karta över avlastning- och parkeringsområde HÄR innan ni anländer. Det får EJ ske någon avlastning vid huvudentrén.

Skicka/bygga montrar

Monterbygge får ske:
12/2 – 17.00-18.30
13/2 – 07.00-09.00

Skickar ni er monter i förväg kommer den finnas på er monterplats från kl 17.00 den 12/2. Märk godset med monternummer, namn på företag/organisation och referens ”Hotspot”. Vi behöver ha den hos oss senast 11/2.

Skicka montern hit:
Karlstads universitet
Hotspot
Universitetsgatan 2
651 88 Karlstad

Öppettider för vår godsmottagning är 08.00-16.30

Skicka montern vidare? Efter mässans slut packar ni ihop den ordentligt (så som den ska skickas), klistrar på en tydlig returfraktsedel och beställer hämtning av den till tidigast 14/2.

Beställ hämtning av montern hit:
Karlstads universitet
Universitetsgatan 2
651 88 Karlstad

Hitta hit

Kommer du med bil på E18 är det skyltat mot Karlstads universitet. Kolla efter skylten mot Kronoparken/Universitet, följ sedan utsatta Hotspotskyltar.
Universitetsg. 2
656 37 KARLSTAD

GPS: Lat: N 59º 24’ 21.11” Long: E 13º 34’ 55.95”

Bankett

Kvällens bankett kommer att äga rum på Karlstad Congress Culture Centre, KCCC. Föranmälan krävs och platserna är fyllda. Vi startar banketten kl 18.00 och inleder med ett mingel och fördrink. Kom i god tid då vi är många och alla ska hinna hänga av sig och komma till rätta. Kl 18.30 sätter vi oss till bords och får ett välkomnande av Karlstads universitets rektor Johan Sterte. Under kvällen bjuds det på trerätters middag, underhållning OCH tävlingar(!) Dryckesmässigt ingår ett glas vin/öl/cider till maten utöver välkomstdrinken. Baren kommer att vara öppen om man vill köpa ytterligare förfriskningar under kvällen. KCCC tar kort och swish!

Biljetten anländer via sms till angivet telefonnummer vid anmälan och kommer att scannas vid ingången. Redan anmäld men fått förhinder? Skicka gärna ett meddelande till projektledare Cindy Bråtenfeldt – Vi har reservlista!

Karlstad Congress Culture Centre TAGE ERLANDERGATAN 8