Arvika kommun

Anställning Extrajobb Examensarbete Praktik
Ingenjör Ekonomi Hälsa, vård, socialt arbete Lärare
A12

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Arvika kommun och dess bolag rekryterar cirka 150 nya medarbetare varje år. De kommande tio åren räknar vi med att behöva rekrytera ännu fler, eftersom många medarbetare går i pension. Vi kommer att ha stort behov av att rekrytera chefer, rektorer, förskollärare, lärare, specialpedagoger, socionomer, undersköterskor, sjuksköterskor, ekonomer kockar, men även en och annan ingenjör och projektledare.

http://arvika.se
Yrkestitlar: Chefer, rektorer, förskollärare, lärare, specialpedagoger, socionomer, undersköterskor, sjuksköterskor, kockar, ekonomer, ingenjör, projektledare m fl.
Verksamhetsorter: Arvika kommun
Antal anställda: 2400
Här är monterplats A12