Malung-Sälens kommun

Anställning Extrajobb Examensarbete Praktik
Ingenjör Hälsa, vård, socialt arbete Lärare
B04

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi blev 2015 år utsedda till den andra bästa skolkommunen i Sverige. Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande.

Just nu arbetar vi aktivt för att klara av de utmaningar som stora pensionsavgångarna inom bland annat skola och förskola innebär för oss och därför söker vi just nu dig som är intresserad av examensarbete inom området, VFU under studietiden eller blir vår framtida medarbetare. Kom till oss och prata skolutveckling, boende möjligheter med ett rikt friluftsliv eller framtid som vår medarbetare! Malung-Sälens kommun kan ge dig livskvalité och karriärvägar! Vi har såklart en hel del lediga tjänster inom våra andra verksamhetsområden och ett stort intresse för studenter!

malung-salen.se/ledihajobb
Yrkestitlar: lärare, socionom, förskollärare, enhetschef, rektor, ingenjör, administrativt stöd, undersköterskor, fastighetstekniker,
Verksamhetsorter: Malung, Lima, Transtrand och Sälen med omnejd
Antal anställda: 1000
Här är monterplats B04