Skövde kommun

Anställning Trainee Extrajobb Examensarbete Praktik Sommarjobb
Ingenjör Lärare Hälsa, vård, socialt arbete
C24

Gör skillnad i en stad som växer!

Skövde kommun är en av Skaraborgs största arbetsgivare med över 4400 medarbetare, som alla jobbar för att underlätta och skapa en bra vardag för Skövdes invånare och besökare.

Du som väljer att jobba hos oss får ett meningsfullt jobb. Här kan du jobba med att utveckla staden, skapa förutsättningar för att bygga bostäder, ta hand om äldre och funktionshindrade, utbilda barn och elever, smycka parker, leverera värme och vatten, laga mat eller lokaler och mycket mer.

I takt med att Skövde växer och vi blir fler äldre behöver vi också fler medarbetare. Vi kommer att ha extra stort behov av bland annat dessa yrken framöver: förskollärare, lärare åk 1-9, gymnasielärare, socialsekreterare, SFI-lärare, undersköterskor, sjuksköterskor, ingenjörer, fritidspedagoger, badmästare, kockar, chefer med mera. Det finns hundratals yrken i kommunen och vi erbjuder drygt 700 lediga jobb/år.

www.skovde.se
Yrkestitlar: förskollärare, lärare åk 1-9, gymnasielärare, socialsekreterare, SFI-lärare, undersköterskor, sjuksköterskor, ingenjörer, fritidspedagoger, badmästare, kockar, chefer
Verksamhetsorter: Skövde kommun
Antal anställda: 4400
Här är monterplats C24