Vansbro Kommun

Anställning Examensarbete Praktik
Hälsa, vård, socialt arbete Lärare
B03

Vansbro är den lilla kommunen med de stora ambitionerna och som befinner sig i ett expansivt och spännande läge. För att vi ska kunna fortsätta utvecklas behöver vi kompetent personal− och där kommer du in i bilden!
Framför allt behöver vi lärare och omvårdnadspersonal, men nästan alla verksamheter inom Vansbro kommun behöver förstärkas, eller nyrekrytera i samband med pensionsavgångar de närmsta åren. Som arbetsgivare erbjuder vi (så klart) en god arbetsmiljö, meningsfulla arbetsuppgifter och grymma kollegor! Vi tror att det är tillsammans som vi utför stordåd.
Om du väljer att flytta till Vansbro så vågar vi utlova en rasande vacker natur med allt vad det innebär, ett aktivt föreningsliv och kul, återkommande evenemang som Vansbrosimningen, Flygfesten och Pepes Fotbollscup. Dessutom tillmötesgående, engagerade människor, hög servicenivå, ett personligt tilltal− och möjligheten att förverkliga din bostadsdröm!
Välkommen att bo, leva och arbeta i Vansbro kommun!

www.vansbro.se
Yrkestitlar: Lärare, förskollärare, sjuksköterska, skolsköterska, socionom, sjukgymnast, arbetsterapeut, byggingenjör, gatuingenjör, miljö -och hälsoskyddsinspektör, registrator och kommunsekreterare
Verksamhetsorter: Vansbro, Äppelbo, Nås och Dala-Järna
Antal anställda: 700
Här är monterplats B03