Hotspot 2022 ställs om till digital mässa

Den 16 februari 2022 är det dags igen. På grund av den ökade smittspridningen och Folkhälsomyndighetens riktlinjer har universitetsledningen på Karlstads universitet beslutat att Hotspot 2022 genomförs digitalt.

Detta innebär att mässan 2022 kommer att erbjuda sina utställare, såsom tidigare, en digital monter i stället och på så sätt ges fortfarande möjlighet till arbetsgivare och studenter att mötas och knyta viktiga kontakter.

Schema mässdagen

Kl 10.00 Mässan öppnar
kl 12.15 Föreläsning med Klas Hallberg (Huvudföreläsare)
Kl 15.00 Mässan stänger

Välkomna till Hotspot 2022!

Hotspots har två syften. Det första innebär att studenter på Karlstads universitet ska erbjudas att delta i ett verkligt projekt likt arbetslivet men också öppna upp möjligheter för studenter på Karlstad universitet och utställare att samverka att nätverka med varandra. Vi ser det som en fantastisk möjlighet att knyta kontakter för kommande arbetsliv att kunna erbjuda studenterna denna möjligheten, Hotspot är en brygga mellan studierna och arbetslivet. Som utställare ska man kunna erbjuda någon form av arbetslivsanknytning till studenterna till exempel Ex-jobb, praktik, deltidsarbete eller sommarjobb.

Värt att tillägga är att inget av det här hade varit möjligt utan våra fantastiska huvudsponsorer! Vi är glada över att Karlstad Kommun, Paper province och Compare är med oss i år. De bidrar både på mässan men också för vår projektgrupp under hela Hotspotperioden.

Information om det som är aktuellt kommer att publiceras löpande på hemsidan men också i våra sociala medier
Instagram @hotspotkau och på Facebook ”Hotspot”.

Vi ses digitalt på Hotspot, Karlstads universitets jobbmässa, den 16 februari 2022!

Kontakt

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta projektledare Ximena Deramond
ximena.deramond@kau.se
Enhet för studentstöd
Karlstads universitet
+46 708 14 99 71