Information om Hotspot 2023

Den 15 februari 2023 kl 9.30 – 15.00 är det dags igen, Hotspotmässan gör sig redo att komma tillbaka i fysisk form i våra lokaler på Karlstads universitet. Detta innebär att mässan kommer att äga rum precis som tidigare år på universitetet och vi kommer också kunna fira 25 års-jubileum! .

Äntligen kan vi mötas i verklighet och knyta viktiga kontakter för studenter och arbetsgivare under studietiden. Alla är välkomna så som studenter, utställare men också personal vid Karlstad universitet.

Hotspots har två syften. Det första innebär att studenter vid Karlstads universitet ska erbjudas att delta i ett verkligt projekt likt arbetslivet men också öppna upp möjligheter för studenter på Karlstad universitet och utställare att samverka och att nätverka med varandra. Vi ser det som en fantastisk möjlighet att knyta kontakter för kommande arbetsliv att kunna erbjuda studenterna denna möjligheten. Hotspot är en brygga mellan studierna och arbetslivet.

Information till studenter kommer att publiceras löpande på hemsidan men också i våra sociala medier så som instagram, facebook etc. Ni finner oss på Instagram @hotspotkau, på facebook ”Hotspot” och på LinkedIn ”Hotspot Kau”.

Information till utställare

Tisdagen den 6 september öppnade vi monterbokning för tidigare utställare och medlemsföretag till våra huvudsponsorer. Den 13 september öppnade vi för allmänheten. Till en början öppnade vi upp ett monterområde med 110 platser men nu har vi lagt till extra monterplatser. Bokningen av monter stänger 31 december 2022 eller så fort sista montern är bokad.

Här kan du läsa om de olika monterpaketen som gäller för 2023

Vi ses på Hotspot, Karlstads universitets jobbmässa, den 15 februari 2023!

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta projektledare Ximena Deramond

Ximena Deramond

Enheten för studentstöd

Karlstads universitet

+46 708 14 99 71

Projektledning

Ximena Deramond

Projektledare

Marknadsgruppen

Adam Eriksson

Grafisk formgivare

Eira Jansson

Kampanjansvarig

Ida Flodin

Gruppledare Marknadsgruppen

Oliver Perttunen

Grafisk formgivare

Sara Fogelberg

Sociala medier-ansvarig

Mässgruppen

Alfred Spridzans

Gruppledare Mässgruppen

Farah Alahmad

Crew- och värdansvarig

Felicia Pettersson

Mässplanerare

Marcus Wehbi

Logistikansvarig

Therese Almarstrand

Mässplannerare

Säljgruppen

Amrullah Stanikzai

Sälj- och kundansvarig

Erik Karlsson

Sponsoransvarig

Mai Truong

Sälj- och kundansvarig

Marianna Jeremejeva

Sälj- och kundansvarig