Arbeta med Hotspot

ARBETA MED HOTSPOT

VAR MED I PROJEKTGRUPPEN

Hotspot ger dig som student möjlighet att arbeta med ett verkligt projekt. Mässan planeras och genomförs av en grupp KAU-studenter under ledning av en projektledare från universitetet.

Att vara en del av Hotspot är ett ideellt arbete som ger en bra merit på CV:t. Oavsett vad du studerar är du varmt välkommen att söka!

Årets projektgrupp är tillsatt. Välkommen att söka nästa år!

ARBETA SOM VÄRD

Som studentvärd hjälper du ett företag innan, under och efter mässan. Det kan exempelvis röra sig om att bygga/packa ned monter, svara på frågor om logistik eller lösa problem som kan uppstå under mässan.

Att vara värd ger dig en chans att få nära kontakt med en arbetsgivare du själv väljer, som sedan kan leda till en anställning. Observera att du måste vara registrerad som student vid Karlstads universitet för att få en roll som utställarvärd.

HOTSPOTS ARBETSGRUPPER

MÄSSA

Har hand om alla aktiviteter och event i anslutning till mässan i form av till exempel cv- och pitchföreläsningar med gästföreläsare, utbildning för Crew och värdar, jobbar med idéer kring avslutningsbanketten mm.

LOGISTIK

Ser till att tillhandahålla det nödvändiga inför själva mässan i form av beställningar av möbler, godsmottagning, bokning av parkeringsplatser mm. Sköter även kontakten med utställarna inför mässan.

MARKNAD & IT

Har hand om all kommunikation och marknadsföring kring mässan. Till marknadsgruppen behövs gruppledare, grafiska formgivare, kampanj- och sociala medier-ansvariga, samt en sponsoransvarig. För gruppens IT-kompetens behövs en webredaktör som ansvarar för Hotspots hemsida samt en apputvecklare som kan fortsätta utveckla appen som lanserades under Hotspot 2024.

VI SES PÅ HOTSPOT 2025!