Om projektgruppen

OM PROJEKTGRUPPEN

STUDENTERNA ÄR NYCKELN

Hotspot arrangeras av Enheten för studentstöd på Karlstads universitet och ger studenter möjlighet att under studietiden arbeta med ett verkligt projekt.

Varje år rekryteras studenter till en projektgrupp som, under ledning av en projektledare från universitetet, planerar och genomför mässan.

ARBETA MED ETT VERKLIGT PROJEKT

Att vara en del av Hotspot är ett ideellt arbete som ger en bra merit på CV:t. Du kommer att få testa dina teoretiska kunskaper samtidigt som du lär dig nya saker.

Detta ger dig en erfarenhet som du sedan kan ta med dig i arbetslivet i framtiden. Varje arbetsgrupp får även en utbildning inom sitt område i början av projektet.

HOTSPOTS ARBETSGRUPPER

ALLA ÄR VÄLKOMNA

Det går bra att ansöka oavsett vilket program eller årskurs du läser. Projektet sträcker sig från oktober 2024 till och med februari 2025, så ett krav är att du är registrerad som student under höst- och vårterminen.

VAD KRÄVS AV MIG?

Antalet timmar du förväntas kunna lägga ner på projektet varierar beroende på arbetsgrupp och roll. Som gruppmedlem kan du räkna med ca 5 timmar per vecka och som gruppledare från 10 timmar.

Mässan äger rum i februari, det innebär att januari och februari kommer vara intensiva månader och under själva Hotspotsveckan krävs 100% tillgänglighet.

VI SES PÅ HOTSPOT 2025!