Värdrekrytering

Intresserad av att nätverka på en av Sveriges största jobbmässor?

Som värd har du möjlighet att tillbringa en dag tillsammans med en eventuell framtida arbetsgivare. Du deltar under hela mässdagen och arbetar med den/de utställare du är värd för. Praktiskt innebär arbetet bland annat att möta utställaren på morgonen när de anländer till Karlstads universitet, hjälpa dem att bygga upp och plocka ner sin monter, visa dem runt bland olika delar av mässområdet och fånga upp nätverkande studenter. Efter mässans slut finns det en möjlighet för dig som värd att kunna delta, i mån av plats, på en bankett. Här kan du som värd få ytterligare en möjlighet att nätverka! För ditt deltagande på banketten kommer du att förmånsbeskattas på ca 90 kr.

Sista anmälningsdag är den 21a januari och du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna nedan. Notera att anmälan är BINDANDE. Utbildning för värdar sker den 31a januari, tid och plats kommer framöver.

Vi vill belysa att Hotspot följer restriktioner från regeringen och folkhälsomyndigheten och uppdaterar oss dagligen gällande de regler som finns i samhället. Detta innebär att man i dagsläget kommer behöva uppvisa giltigt Covid-pass samt legitimation vid inpassering på mässan.

Vid frågor och funderingar maila till vard.hotspot@kau.se.
Dina uppgifter kommer användas för förmånsbeskattningen samt för att kunna kontakta dig angående uppdraget. Läs vår policy här.

Anmäl dig här!