Ställ upp som värd

Hjälp & knyt kontakt med utstsällare!

Till Hotspot-mässan kommer vi att behöva engagerade studenter som vill agera värd till de utställare som kommer till mässan. Detta gör att det öppnar sig nya och spännande möjligheter för dig som är intresserad av att nätverka med företag, kommuner, myndigheter och organisationer.

Arbetet som värd innebär att möta din utställare på morgonen, hjälpa till med innehållet i deras monter, bevaka besökare och motivera till besök osv. Detta ger dig en nära kontakt med din utställare! Som värd får du också delta på kvällens bankett. Värdar som deltar i banketten blir förmånsbeskattade på ca 90 kr i nästa årsdeklaration.

Praktisk information

Alla värdar kommer att få utbildning i bemötande och i de olika praktiska detaljerna att tänka på så att ni kan vara  trygga i er själva och kan hjälpa utställarna på bästa sätt.

Sista anmälningsdag är den 20 januari och du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna nedan. Notera att anmälan är bindande. Utbildning för värdar sker den 31 januari 2023, tid och plats kommer framöver.

Vid frågor och funderingar maila till vard.hotspot@kau.se.
Dina uppgifter kommer användas för förmånsbeskattningen samt för att kunna kontakta dig angående uppdraget. Läs vår policy här.