Värdrekrytering

Intresserad av att nätverka på en av Sveriges största jobbmässor?

På grund av den ökade smittspridningen och Folkhälsomyndighetens riktlinjer har universitetsledningen tillsammans med säkerhetschefen på Karlstads universitet beslutat att Hotspot 2022 genomförs digitalt. Så nu öppnar sig nya och spännande möjligheter för dig som är intresserad av att vara värd!

Mässan 2022 kommer att använda samma digitala plattform som användes 2021 och både projektgruppen som utställare förra mässan upplevde den som väldigt smidig.

Praktiskt innebär arbetet att möta din utställare på morgonen, hjälpa till med innehållet i deras monter, bevaka besökare och motivera till besök osv. Detta ger dig en nära kontakt med din utställare.

Alla värdar kommer att få utbildning i hur plattformen fungerar så att ni är trygga i det och kan hjälpa utställarna på bästa sätt.

Sista anmälningsdag är den 21a januari och du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna nedan. Notera att anmälan är BINDANDE. Utbildning för värdar sker den 31a januari, tid och plats kommer framöver.

Vid frågor och funderingar maila till vard.hotspot@kau.se.
Dina uppgifter kommer användas för förmånsbeskattningen samt för att kunna kontakta dig angående uppdraget. Läs vår policy här.

Anmäl dig här!