Värdrekrytering

Intresserad av att nätverka på en av Sveriges största jobbmässor?

Som värd har du möjlighet att tillbringa en dag tillsammans med en eventuell framtida arbetsgivare. Du deltar under hela mässdagen och arbetar med den/de utställare du är värd för. Praktiskt innebär arbetet bland annat att möta utställaren på morgonen när de anländer till Karlstads universitet, hjälpa dem att bygga upp och plocka ner sin monter, visa dem runt bland olika delar av mässområdet och fånga upp nätverkande studenter.
Efter mässans slut är det dags för bankett, som du som värd givetvis är välkommen till och är ytterligare en möjlighet att nätverka! För ditt deltagande på banketten kommer du att förmånsbeskattas på ca 90 kr. Under banketten kommer även utdelning av ”Årets värd” att presenteras och få ta emot ett pris.

Anmäl dig genom att fylla i uppgifterna nedan. Sista anmälningsdag är 30 januari och anmälan är BINDANDE. Utbildning för värdar sker den 31a januari, tid och plats kommer framöver.

Vid frågor och funderingar maila till vard.hotspot@kau.se.
Dina uppgifter kommer användas för förmånsbeskattningen och att kunna kontakta dig angående uppdraget. Läs vår policy här.

Anmäl dig här!